keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Ajatus Ulapan takana

Koetko olevasti ulapalla yliopiston päätöksenteosta ja käänteistä? Tuntuvatko vaikuttaminen ja viestin kulku pakenevan horisonttiin?

Ulapalla-blogin ja Facebook-sivun kautta pureudutaan opiskelijoita kiinnostaviin ja koskettaviin asioihin. Viestintäkanavan kautta tuomme esiin yliopistossa tapahtuvaa päätöksentekoa, tapahtumia ja ilmiöitä. Asioita tarkastellaan kriittisestä ja totuudenmukaisesta näkökulmasta, joten sivulla tullaan tiedottamaan sekä hyvistä että huonoista uutisista. Seasta löytyy kuitenkin myös rennompaa ja humoristisempaa materiaalia, erilaisia tiedotusmuotoja unohtamatta.

Kanava toimii vuorovaikutteisesti. Jos jokin yliopiston asia tuntuu sinusta hämärältä, lähdemme selvittämään vastauksen ongelmaan. Mieltä askarruttavat kysymykset voi esittää Kemijoen Krotille, yliopiston syvyyksissä uiskentelevalle viekkaalle vesieläimelle. Krotti tietää kaiken, sillä se on lymyillyt yliopiston syövereissä sen synnystä asti. Tämä viestintäkanava on myös matalan veden vaikuttamispaikka; Krotti voi tarvittaessa välittää viestejä aina E-siiven kolmanteen kerrokseen saakka. Laita kysymyksesi osoitteeseen ulapalla@ulapland.fi tai kommentoi Facebookissa.

Facebook-tiedotuksesta lähetetään halukkaille myös sähköpostiin koonti viikoittain. Jos siis vanha kunnon uutiskirje nappaa, laita viestiä sähköpostiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti